Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία. Η προκήρυξη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ την περασμένη εβδομάδα, καθορίζει τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων ειδικών φρουρών, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό για τις 1.500 θέσεις ειδικών φρουρών έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, κλπ.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται πιο αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες:

1) Στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, τα τηλέφωνα των οποίων αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας»

2) Στην ίδια ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr

3) Στο τηλέφωνο: 213- 1520169

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.