Η Tesla ήλθε στην Ελλάδα το 2021 και τώρα προχωρά στην περαιτέρω στελέχωση του ερευνητικού κέντρου της στο «Δημόκριτο» στην Αγία Παρασκευή, το οποίο εξειδικεύεται στον σχεδιασμό ηλεκτροκινητήρων.

Η αμερικάνικη εταιρεία ηλεκτροκίνησης αναζητά έναν Μηχανικό Σχεδιασμού ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη πρωτότυπων εξαρτημάτων από μεταλλικό έλασμα, όπως και άλλων καινοτόμων προϊόντων που θα χρησιμοποιούνται τόσο για παραγωγικούς σκοπούς όσο και για εργαστηριακή έρευνα.

Ο νέος εργαζόμενος της Tesla -μεταξύ άλλων – θα γνωμοδοτεί για τις κατασκευαστικές μεθόδους και τις υφιστάμενες τεχνολογίες και θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και τη 3D μοντελοποίηση μηχανικών εξαρτημάτων, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια καταρτισμένη ομάδα μηχανικών σχεδιασμού, για την εις βάθος κατανόηση των εφαρμοζόμενων τεχνικών σχεδίασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού, να κατανοούν πλήρως τις κατασκευαστικές μεθόδους και να διαθέτουν εμπειρία στη μοντελοποίηση, τις διαδικασίες συναρμολόγησης, στην κατεργασία μεταλλικών ελασμάτων, αλλά και τη λειτoυργία κοπτικών εργαλείων Laser.

Δείτε τις προϋποθέσεις.

Επιπλέον, η Τesla αναζητά και έναν Μηχανικό Λογισμικού (Software Engineer) για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών, ο οποίος θα επικεντρωθεί στον σχεδιασμό ηλεκτρικών κινητήρων. Απαιτείται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή πάνω στην Πληροφορική. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργή ιδιότητα του φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Η Tesla υπόσχεται ότι παρέχει ίσες ευκαιρίες και δεσμεύεται για τη διασφάλιση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα θα λαμβάνονται υπόψη για πρόσληψη, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, ή οποιαδήποτε αναπηρία,