Εικόνες αγγελίας

Проектиране и производство на пластмасови протези

 

1. Комуникация

Изпратете ми публикация в публикацията, която е посочена в публикацията или в сайта ми. ([email protected]) Напиши ми основните размери на коляното, за да се ориентирам според волята му и той да ти отговори. Също така е силно препоръчително, но не е необходимо да се посочват вида на машината, марката и модела на набръчканата верига.

2. Комуникация

Нашата комуникация е възможна само по имейл, тъй като съм в България и не знам вашия език за директна комуникация по телефон или вайбър. Нашата комуникация може да се осъществи с помощта на Google Translator и автоматичен превод на текста в имейлите. Пишете на вашия език, аз ще го преведа.

3. Описание

Следващият отговор, който може да даде коляното, е, че то ще трябва да вземе вашата рана, от която ще измери правилната скала, ще направи ново копие от нея и след това ще ви я изпрати заедно с новата.

4. Адрес за доставка

Ще ви бъде изпратен правилният имейл адрес за доставка, след което ще ми изпратите PPP запис на моя имейл и ще получите отговор, който може да бъде коригиран. Ще ви дам и телефон за комуникация на вашия език с оператора за детайли, т.е. доставка и доставка на пратката. Комуникацията е тестове и разбира се. Моля, изпратете ми имейл с вашите точни данни за доставка (държава, град, адрес, телефон, име, пощенски код).

5. Комисионна цена

(4-5) евро в една посока, които ще се облагат с данък.

Въпреки това, консултирайте се с вашия превозвач (куриерска компания ACS) в случай на възможни промени

 

6. Ред на поръчката

(2-3) дни

 

7. Производствени цени:

Η ελάχιστη τιμή για την κατασκευή ενός οδοντωτού τροχού είναι 20 ευρώ. Στην τιμή περιλμβάνονται: ο χρόνος παραλαβής, η αποκρυπτογράφηση, ο σχεδιασμός, η προετοιμασία του λογισμικού και των μηχανημάτων, η κατασκευή ενός ή περισσότερων δειγμάτων έως την ολοκλήρωση του τελικού τροχού και η αποστολή του. Μπορώ να σας πω την οριστική τιμή μόλις δω την φωτογραφία του

 

κατεστραμμένου τροχού και με ειδοποιήσετε για τις διαστάσεις του (διάμετρο και ύψος). Τις περισσότερες φορές η τιμή τροχών με διάμετρο έως και 60 mm κυμαίνεται μεταξύ 20-30 ευρώ.

 

8. Προθεσμία παραγωγής

από τη στιγμή παραλαβής του γραναζιού

(4-5) ημέρες /συνήθης παραγγελία/

(1-2) ημέρες- /γρήγορη παραγγελία/ + 10 ευρώ-ρωτήστε εκ των προτέρων γιατί δεν είναι πάντα δυνατό

 

9. Πληρωμή

Όταν κάνω το πακέτο θα σας στείλω μια φωτογραφία για να πάρω μια ιδέα για το τι να περιμένω και θα την στείλω στην καθορισμένη διεύθυνση. Το σχολιασμένο ποσό καταβάλλεται στον ταχυμεταφορέα.

 

10. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τύπων υλικών:

Επιτρεπόμενοι δείκτες αντοχής του υλικού που παρέχονται από τους κατασκευαστές τους:

-Πολυλακτίδιο (αντοχή σε εφελκυσμό-65MPa, αντοχή σε κάμψη-97MPa, θερμοκρασία λειτουργίας-56 βαθμούς)

-ABS (αντοχή εφελκυσμού-43MPa, αντοχή κάμψης-66MPa, θερμοκρασία λειτουργίας-78 βαθμούς Κελσίου) -ένα παράδειγμα αυτού του υλικού είναι το υλικό ενός τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης.

Το πολυλακτίδιο έχει δείκτες αντοχής υψηλότερους από τα πιο γνωστά υλικά μας όπως PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο), PE (πολυαιθυλένιο), PP (πολυπροπυλένιο), PC (πολυανθρακικό), ABS (ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρόλιο). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μου με τις φωτογραφίες

 

11. Εγγύηση:

Поради факта, че не е известна силата в механизма, в който ще работи коляното, не се ангажирам да гарантирам издръжливостта на коляното. Съобразете се с горните показатели за материално здраве, както и с личната си оценка за неговата издръжливост от това, което виждате след раздялата. В случай, че не Ви хареса, можете да ми го върнете с куриер за Вашата сметка до 14 дни от датата на плащане на сметката и аз ще Ви върна сумата по посочената от Вас банкова сметка. Условието на тази гаранция е компонентът да е неприкосновен и да не подлежи на тестване, биене или разглобяване. Прикрепете фактурата или ако не сте на кръста я запишете и прикачете бележка от касата.

 

 

Τιμή
20€
Σκοπός Μικρής Αγγελίας
Κατηγορία Μικρής Αγγελίας
Πόλη
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: #7630
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13.12.21, 10:29
ΛΗΞΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 12.01.22
Ad is active
Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στην αγγελία; Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτή την αγγελία!