Εικόνες αγγελίας

Το Ανάβασις είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών σε φοιτητές και σπουδαστές. Υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.
Εύρεση βιβλιογραφίας
Επίβλεψη των εργασιών
Στατιστικές μελέτες

Πτυχιακές Εργασίες - Φοιτητικές Εργασίες - Στατιστικές Μελέτες - Μεταφράσεις - Διπλωματικές Εργασίες - Υποστήριξη Φοιτητών - Εύρεση Βιβλιογραφίας - Σύνταξη Βιογραφικών - Μετάφραση Βιογραφικών

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», γνωρίζοντας τη δυσκολία και τις απαιτήσεις των πανεπιστημιακών μαθημάτων, στηρίζει τους φοιτητές με παραδόσεις ιδιαίτερων μαθημάτων, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία τους στις τελικές εξετάσεις. Το «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», έχοντας στο δυναμικό του έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μπορεί να καλύψει την ύλη κάθε μαθήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στα κυριότερα σημεία της κάθε ενότητας.

Ιδιαίτερα μαθήματα με έμπειρους καθηγητές, κατόχων διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών μέσω Skype.

Ηλεκτρονικές σημειώσεις σε κάθε μάθημα τόσο σε μορφή κειμένου word αλλά και σε μορφή διαφανιών παρουσίασης σε power point.

Προτεινόμενα θέματα εξεταστικών.

Ευέλικτα ραντεβού μαθημάτων που ορίζονται από εσάς και τον καθηγητή μας.

Ασυναγώνιστες τιμές χωρίς έξοδα μετακίνησης και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην υποστήριξη φοιτητών, οι συνεργασίες μας με καθηγητές υψηλού επιπέδου καθώς επίσης και η προτροπή των ίδιων των πελατών μας, μας ώθησε στη δημιουργία μιας νέας ομάδας υπηρεσιών, των online μαθημάτων και σεμιναρίων.

Τιμή
60€
Σκοπός Μικρής Αγγελίας
Κατηγορία Μικρής Αγγελίας
Πόλη
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: #4047
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15.09.20, 13:17
ΛΗΞΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 15.10.20
Ad is active
Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στην αγγελία; Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτή την αγγελία!