Εικόνες αγγελίας

Ακολούθησε τον τριχωτό σου φίλο από την άνεση του τηλεφώνου σου, με έναν tracker Track My Pet.

Σε συνδυασμό με την ιδιόκτητη διαδικτυακή (web UI) και κινητή εφαρμογή (iOS & Android), θα μπορείς να βλέπεις και να ακούς το κατοικίδιό σου οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

“Περισσότερα από 10 εκατομμύρια κατοικίδια χάνονται κάθε χρόνο” – Αμερικανική Φιλοζωική Εταιρεία.

 

Είμαστε μια νέα, καινοτομική και σκληρά εργαζόμενη ομάδα μηχανικών και προγραμματιστών τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Η αγάπη μας για τα κατοικίδια & την τεχνολογία μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε το Track My Pet ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τα κατοικίδιά μας.


Σχεδιασμένο αποκλειστικά για σκύλους ή γάτες, με αυτό το κομψό, συμπαγές, ελαφρύ και αδιάβροχο κολάρο GPS Track My Pet, θα μπορείς να παρακολουθείς το σκύλο σου, ανά πάσα στιγμή.

Με εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας (Android, iOS) ή μέσω web στον υπολογιστή σας, μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθείτε αλλά και να ακούστε εξ αποστάσεως στη συσκευή. Επίσης ρυθμίζετε τις παραμέτρους της συσκευής απομακρυσμένα, χωρίς να χρειάζεται να έχετε τη συσκευή στη φυσική σας κατοχή.

Το tracker έρχεται διαμορφωμένο και έτοιμο προς χρήση από το κουτί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κολάρο που συνοδεύει ή το δικό σας, καθώς είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει με τα περισσότερα κολάρα της αγοράς. Το GPS tracker συνοδεύεται επίσης από ένα λαστιχένιο μανίκι, το οποίο συνιστάται για την προστασία του από πτώσεις, νερό και χτυπήματα.

Image removed.

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και ολοκληρωμένο εγχειρίδιο χρήσης για να διασφαλίσουμε ότι το tracker σας θα ρυθμιστεί ακριβώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το geo fence (ηλεκτρονικός φράκτης) θα σας κρατάει ενήμερους σε περίπτωση που το κατοικίδιο ζώο σας απομακρυνθεί από την προγραμματισμένη περιοχή που έχετε ρυθμίσει. Αυτή η ειδοποίηση μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να χτυπάει σε πολλαπλές επαφές.

Image removed.

Στην ατυχή περίπτωση που το κατοικίδιό σας χαθεί και βρεθεί από κάποιον, υπάρχει επίσης ένα κουμπί SOS στο κολάρο. Όταν αυτό πατηθεί (εφόσον υπάρχει ενεργή συνδρομή και σύνδεση δικτύου 2G, 3G ή 4G), ενεργοποιούνται αμέσως οι προ-προγραμματισμένες ρυθμίσεις σας – από ένα απλό SMS έως ήχο συναγερμού, σε έως και 5 προγραμματισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Image removed.

Το Track My Pet GPS Tracker αποστέλλεται με προ-προγραμματισμένη κάρτα Super Sim. Η υπηρεσία μας είναι σε θέση να συνδεθεί με όλους τους μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα έχει πάντα σύνδεση με το δίκτυο με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ Cosmote, Wind ή Vodafone. Είμαστε ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες της Twilio ως συνεργάτης IoT. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Twilio, εδώ.

Image removed.

Τιμή
85€
Σκοπός Μικρής Αγγελίας
Κατηγορία Μικρής Αγγελίας
Πόλη
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: #7641
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 05.12.21, 18:20
ΛΗΞΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 04.01.22
Ad is active
Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στην αγγελία; Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτή την αγγελία!