Εικόνες αγγελίας

Περιγραφή

Η κάμερα είναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχει χρησιμοποιηθεί μετρημένες φορές.
Πλεονεκτήματα:
-Μεγάλο zoom για να σε πάει πιο κοντά σε κάθε περίσταση
-Εξαιρετικές ταινίες HD με το πάτημα ενός κουμπιού
-Εύκολη σύνδεση, μοιράσου και φωτογράφισε από απόσταση

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια

Πλησιάστε πιο κοντά και καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια των απομακρυσμένων θεμάτων με το μεγάλο οπτικό ζουμ 42x ή συμπεριλάβετε περισσότερα στο κάδρο σας χάρη στον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 24mm χρησιμοποιώντας αυτήν τη μικροσκοπική μηχανή ενδιάμεσης κατηγορίας με την άνετη εργονομική λαβή, που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνεχίστε να φωτογραφίζετε για περισσότερο χρόνο με την Κατάσταση Eco, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας από τη μπαταρία.

Ταινίες HD στο λεπτό

Η δημιουργία θαυμάσιων ταινιών είναι διασκεδαστική και πανεύκολη. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να τραβάτε εύκολα εκπληκτικές ταινίες HD (720p) σε μορφή MP4. Απολαύστε τη δημιουργική ευελιξία που χαρίζει η βιντεοσκόπηση με οπτικό ζουμ χωρίς να θυσιάσετε την ευκρίνεια και τη σταθερότητα που προσφέρει το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε

Συνδεθείτε στη συμβατή έξυπνη συσκευή σας με ένα άγγιγμα χρησιμοποιώντας επικοινωνία Wi-Fi με Dynamic NFC και μοιραστείτε εύκολα τις λήψεις σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων για να δημιουργήσετε αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα των νέων εικόνων σε υπηρεσίες cloud και τραβήξτε υπέροχες ομαδικές λήψεις με την λειτουργία Απομακρυσμένης λήψης, μέσω ασύρματης επικοινωνίας με την έξυπνη συσκευή σας. Το πλήκτρο Wi-Fi προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο προσπέλασης των λειτουργιών Wi-Fi.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Απολαύστε εικόνες εξαιρετικής ποιότητας με πλούσιες λεπτομέρειες, ιδανικές για τη δημιουργία εντυπωσιακών εκτυπώσεων μεγέθους πόστερ, χάρη στην ανάλυση των 20,0 megapixel και στον επεξεργαστή DIGIC 4+. Το έξυπνο οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης εικόνας εξασφαλίζει ευκρινείς στατικές εικόνες και ταινίες με ομαλή κίνηση σε κάθε περίσταση.

Εύχρηστες δημιουργικές λειτουργίες

Απλώς στρέψτε τη μηχανή στο θέμα σας και τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες ή ταινίες με το κουμπί Αυτόματης λειτουργίας, το οποίο επιτρέπει στην Έξυπνη αυτόματη κατάσταση να αναλάβει τον έλεγχο και να επιλέξει τις ιδανικές ρυθμίσεις της μηχανής για εσάς. Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας στις στατικές εικόνες ή στις ταινίες χρησιμοποιώντας μια σειρά από Δημιουργικά φίλτρα, όπως το Εφέ Υπερ-ευρυγώνιου, το Εφέ Μινιατούρας και το Εφέ Κάμερας παιχνιδιού.

Τιμή
120€
Σκοπός Μικρής Αγγελίας
Κατηγορία Μικρής Αγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: #1927
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20.01.20, 18:30
ΛΗΞΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 19.02.20
Ad is active
Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στην αγγελία; Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτή την αγγελία!